10 серпня 2021

Реєстрація на воркшоп "Від скролітелінгу до мультимедії"

Відкриваємо реєстрацію на дводенний воркшоп "Від скролітелінгу до мультимедії: текстові проєкти в мережі", який відбудеться в межах нашої програми "Книжки майбутнього". Воркшоп триватиме 2 дні: 4 і 5 вересня і складатиметься з теоретичної та практичної частини.


Подія буде цікава усім, хто пише художню та нонфікшн літературу, блоги, колонки, працює в журналістиці тощо, і хоче навчитися ефектно популяризувати свої тексти у мережі, а також дизайнерам та дизайнеркам, ілюстраторам та ілюстраторкам та іншим митцям і мисткиням, які працюють із текстовими проєктами.


"Розвиток цифрових технологій дає можливості презентувати свої тексти аудиторії в дуже яскравих та небуденних форматах. Романи в мобільних додатках, трансмедійні проєкти, скролітелінг – безліч нових форм відкрилася і авторам та авторкам, і читачам та читачкам. Треба лише вміти ними користуватися й не стримувати свою фантазію.


Протягом цих двох днів спробуємо зробити саме це: дати учасникам та учасницям поживу для їхньої фантазії та навчити деяким практичним моментам у роботі з веб-базованими текстовими проєктами. А потім всі нові знання закріпимо цікавою та насиченою роботою в групах", – коментує кураторка програми Вікторія Наріжна.


Лекторами та лекторками воркшопу стануть відомі автори та авторки: Макс Кідрук, Володимир Арєнєв, Олександр Михед, Євгенія Дроздова та інші.


Вони постараються відповісти на запитання, як менеджерити мультимедійний текстовий проєкт, де знайти колаборації з тими, хто створить для ваших текстових проєктів дизайн, ілюстрації, музику, які форми подачі тексту існують на сьогодні, якими проєктами надихатися та ін.


Воркшоп відбудеться 4-5 вересня 2021 року у Центрі сучасної культури у Дніпрі (Dnipro Center for Contemporary Culture (DCCC), що на Крутогірному узвозі, 21А.


Участь у воркшопі за попередньою реєстрацією. Поспішіть, кількість місць обмежена!