7 липня 2021

На Book Space їде 75 видавців

Команда фестивалю опрацювала усі заявки на участь у цьогорічному книжковому ярмарку, які надійшли до нас станом на 20 червня. Серед них ми відібрали 75 учасників.


Відтак чекаємо на фестивалі як наших давніх добрих друзів, так і нові видавництва, що тільки-но з’явилися на ринку.


“Більшість заявників це вже наші фестивальні резиденти. Але особливо радіємо, що отримали заявки на участь і від нових видавців, які виникли в пандемічний період і ще не працювали з нами як організаторами. Розцінюємо це як знак довіри і хороший заділ на майбутню співпрацю”, розповідає кураторка ярмарку та видавничої програми Алла Рибіцька.


Вперше на Book Space приїдуть такі молоді видавництва, як “Віхола”, Creative Women Publishing, Bookraine та інші.


Три нові видавництва, засновані у 2020-2021 роках, отримали від нас мінігрант підтримки. Їм ми надамо безкоштовне розміщення на ярмарку.


Усі учасники ярмарку будуть розміщені відповідно до карантинних вимог. На Фестивальному причалі будуть розташовані павільйони, які дозволяють розмістити учасників і подієві сцени просторо, з широкими проходами між рядами.


Оскільки Book Space open air фестиваль, на торговельних майданчиках циркулюватиме постійний потік свіжого повітря. До кожного павільйону буде встановлено два входи/виходи, щоб уникнути скупчень людей.


Про нашу фестивальну локацію та розміщення павільйонів розповімо найближчим часом. Стежте за оновленнями на нашому сайті та в соцмережах.